"Nieuwe verbindingen & Innovatief ondernemen"

Dat is het thema van de 4e editie van B2B de Liemers, die op 30 september 2014 plaatsvindt bij Van der Valk Hotel Duiven. Daarom staan de zes Liemerse gemeenten gezamenlijk in één stand op de B2B beurs in Duiven.
Nieuwe mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen door samen de krachten te bundelen, met en voor elkaar, in ieders belang. B2B de Liemers is een beurs voor en door ondernemers in de Liemers. Samen (meer) nieuwe zaken in de Liemers en de omgeving... dat is immers het doel van deze beurs.

Tijdens de voorgaande edities hadden de Liemerse gemeenten elkaar stap voor stap al meer opgezocht tijdens de beurs. Daarbij heeft de deelname zich ook nog eens uitgebreid van de vier Liemerse gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort, Zevenaar, tot de zes Liemerse gemeenten zoals die ook in het werkgebied van Lindus liggen, met Doesburg en Montferland (t/m 's Heerenberg!) erbij dus. Vorig jaar presenteerden we de toeristisch recreatieve projecten en de vestigingsmogelijkheden al onder de paraplu van de Liemers helemaal goed. Toch waren het nog losse posters en doeken per gemeente waarmee de beursbezoekers geïnformeerd werden.

Na de goede ervaringen op de Provada vastgoedbeurs gaan we ook op de B2B beurs voor 1 totaal presentatie van de Liemers. Passend bij het thema "Nieuwe verbindingen & Innovatief ondernemen" hebben we gekeken hoe en waarmee we vanuit de lokale overheden de verbindingen willen leggen met de bezoekende bedrijven. De Liemers Economische Agenda is daar mede leidend in.

Met de professionele hulp van DLHG campagne coördinatoren Bastiaan Overeem en Thijs Bemelmans hebben we gekeken waar de kansen en uitdagingen liggen in de Liemers waarvoor we (nieuwe) verbindingen met het bedrijfsleven willen leggen. Vanuit de kaart van de Liemers zullen we bezoekers meenemen langs verschillende onderwerpen zoals vrijetijdseconomie, bedrijventerreinen en detailhandel/centrum ontwikkelingen. Uiteindelijk willen we natuurlijk nieuwe ideeën ophalen bij de bezoekers of de basis leggen voor nieuwe samenwerkingen. Een bezoek aan de stand wordt afgesloten met het 'pinnen' van de bezoeker.

We hopen zoveel mogelijk ondernemers uit de Liemers en daarbuiten te begroeten in de stand van de regio de Liemers op 30 september tussen 12.00 en 22.00 uur in Van der Valk Hotel Duiven.
Laatst aangepast opdinsdag, 23 september 2014 12:09
 • Deel artikel met je vrienden

 • Gustave Pol

  accountmanager BusinessPark 7Poort Zevenaar en coördinator voor de gezamenlijke logistieke acquisitie voor de Liemers

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden