Logo
Print deze pagina

Laat zien wat je wilt zeggen

Mijn pay off is: laat zien wat je wilt zeggen... En, met De Liemers Helemaal Goed laten wij zien waar wij voor staan. Met z'n allen onder een grote rode paraplu in een overzichtelijke etalage waar wij onze krachten bundelen als één ondernemend Liemers. Wie wil dat niet, samenwerken met ondernemers uit de regio? Voor mij zijn dit sowieso de voordelen van De Liemers Helemaal Goed. Als kleine ondernemer sta je er toch vaak alleen voor en nu hoeft dat niet meer. De kracht zit er in dat je weet wie je collega ondernemer is en dat je met deze ondernemer kunt samenwerken. Hierdoor ontstond bij mij het idee een magazine en/of app te ontwikkelen waarin alle informatie van ondernemend Liemers terug te vinden is.

Doordat het een de ander niet uitsloot heb ik beide ontwikkeld; een magazine en app waarin ondernemers kunnen adverteren en al hun informatie kwijt kunnen. Het magazine is seizoensgebonden en glossy. Er komt zelfs een papieren versie die in alle wachtkamer te lezen zal zijn. Ondernemers die adverteren krijgen promotiemateriaal aangeleverd zodat een ieder met behulp hiervan de weg naar de ondernemer makkelijk en snel kan vinden.

NUenZO magazine zal bovendien leuk zijn om te lezen omdat de artikelen gaan over de ondernemer die we kennen, ondernemers uit onze dorpen, uit onze straat en uit onze regio. Omdat er meer is dan alleen zaken doen richten wij ons naast de kern over ondernemen op mode, uit goed voor u, eten en drinken, toeristisch, shoppen, sport en spel, onze jongeren en ouderen, zorg en welzijn, vrije tijd en cultuur.

Het publiek dat het magazine leest en de app gebruikt zal interactief zijn met zijn ondernemer, weten wanneer er een aanbieding is en helemaal up-to-date zijn wat er allemaal in de gemeente speelt. Naast dit lifestyle zakenmagazine dat uitkomt als drukwerk zal het magazine ook als digitale editie te lezen zijn om de lezer up-to-date houden. Een website en app zullen het magazine interactief ondersteunen.

Een nieuwe manier van presenteren en adverteren. Ondernemers kunnen het bedrijf in het magazine uitgebreid presenteren en in de kijker zetten met een mooi artikel, boodschap, eventueel verfraaid met foto's en illustratie. Door de digitale editie van het magazine heeft de ondernemer van nu de mogelijkheden om een advertentie aan te passen, een nieuwe advertentie te plaatsen of een bericht te sturen naar lezers en de app gebruikers van NUenZO.

Een heel seizoen zetten wij u in de kijker. In de duurste versie heeft u een full colour A4 pagina in een glossy magazine, staat u in de digitale editie, kunt u 12x een advertentie plaatsen, heeft u een infopagina op de app, kunt u aanbiedingen en berichten versturen naar uw klanten en wijst de app de weg naar u. U hebt er zelf geen omkijken naar, wij doen al het werk voor u en zetten u graag te kijk. Wij ontwerpen uw pagina naar uw wensen en geheel in uw huisstijl, wij zorgen dat berichten en aanbiedingen verzonden worden op het gewenste tijdstip en wij laten zien wat u wilt zeggen. Dit is allemaal in de prijs inbegrepen.

Onze visie: u als ondernemer niet alleen vandaag in de kijker te zetten maar ook morgen en gisteren. Adverteren in de wintereditie is nu wel extra aantrekkelijk want wij brengen gratis uw opgemaakte kerstwens en/of nieuwjaarsboodschap naar het winkelend publiek in de Liemers. Ook zorgen wij voor gratis promotiemateriaal zoals flyers, kaartjes en een raamposter.

Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken en u kennis te laten maken met NUenZO. Onze vertegenwoordiger komt graag bij u langs natuurlijk mag u ook bij ons op bezoek komen, u bent van harte welkom. Voor informatie en afspraken kunt u ons zeven dagen in de week bereiken van 07.30 tot 19.30 uur.

Wij zien uw reactie met enthousiasme tegemoet.
Silvio Hageman

Silvio Hageman 

Grafisch ontwerper bij reclamebureau Schetskamer & Initiatiefnemer NuenZo

 

logo prov geldersland witdit project wordt mede mogelijk
gemaakt door de Provincie Gelderland