De vakantieperiode in aantocht!

We merken het op ons bedrijf. De vakantieperiode komt er aan, dus iedereen wil nog graag in juni een leuke kookworkshop boeken als bedrijfs-, vrienden of familie-uitje om zich vervolgens over te geven aan de geneugten van de zomer. Maar vakantie of geen vakantie, bij ons gaan de activiteiten de hele zomer door.

Zelf gaan we er ook even tussenuit naar het mooie Frankrijk, maar kunnen niet wachten om dan weer aan de slag te gaan in onze mooie kassen waar het in de zomer wemelt van de Tropische producten! Verschillende soorten kleurrijke pepers in verschillende smaken, heerlijke Surinaamse en Indische bladgroenten vol met vitamines, mooie komkommervruchten in alle soorten en maten enzovoort, enzovoort.

Bij een wandeling door onze kassen waant u zich in een omgeving waarvan je niet zou denken dat je je op het Groessense platteland bevindt! Bezoekers van ons bedrijf zijn altijd blij verrast als ze bij ons binnenkomen en hebben het vaak van horen zeggen. Ze vinden het geweldig dat er in De Liemers een bedrijf zit met internationale allure, want ook buitenlandse agrarische ondernemers weten ons steeds vaker te vinden om van gedachten te wisselen over het combineren van het agrarische vak met toerisme. Door de vraag van klanten in onze streekwinkel zijn wij indertijd begonnen met het geven van kookworkshops. Wij verkochten onze pepers en tropische groenten in onze winkel en de Hollandse klant vroeg hoe ze dit moesten bereiden. Daarnaast stond dan bijvoorbeeld een Surinaamse klant die zei: '' ik kan dat jou wel leren!''. Zo is het idee van de kookworkshops geboren.

We hebben vraag en antwoord bij elkaar gevoegd, en een moderne kookstudio in onze tuinbouwkassen gebouwd. Hier ontmoeten mensen elkaar tijdens de kookworkshops. Samen koken en eten werkt ''verbroederend''. Je voelt en merkt het als mensen bij ons verblijven. Je leert de ander op een hele andere manier kennen als bijvoorbeeld op de werkplek.

De grootste anti-koker gaat het toch stiekem een beetje leuk vinden om te doen door de inspirerende omgeving. Alle verse producten bij de hand, Ferdinand aanwezig om er alles over te vertellen, en alles te laten proeven........... Puur natuur, dat is het beste en wek je ieders aandacht!
Mensen gaan dankbaar, ontspannen en met een mooi verhaal naar huis. Ook verschillende sterrenrestaurants in de omgeving weten ons te vinden voor ons mooie product. Voor hun is De Groene Schuur een grote inspiratiebron. Lopend en proevend in onze kassen komen de mooiste gerechten bij hun boven borrelen. Inspiratiekassen noemen ze het.

Aan ons nieuwste project wordt op dit moment gewerkt. In een gedeelte van de tuinbouwkas hebben we gras ingezaaid. Door de grote deuren kom je op het mooie Groessense land waar het compleet rustig is en dan buiten koken! Geweldig toch? We maken lange dagen, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Maar voor ons tellen niet alle uren als werk. Ons werk is tevens onze hobby. Wij krijgen enorm veel energie van onze bezoekers, en zijn supertrots op ons belevingsbedrijf.

Graag willen wij iedereen ervan mee laten genieten! Bent u nog nooit bij ons geweest, u bent van harte welkom!

Anja & Ferdinand Eeuwes

Laatst aangepast opwoensdag, 11 juni 2014 10:13
 • Deel artikel met je vrienden

 • De Groene Schuur

  Anja en Ferdinand Eeuwes zijn de eigenaren van de Groene Schuur in Goessen.

  Nieuwste van De Groene Schuur

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden