Zonder balans geen top ondernemer

Olympisch kampioen Jochem Uytderhaage stelde dat zijn leven nóg succesvoller had kunnen zijn als hij meer in balans was. Tijdens zijn lezing voor MKB Rijnwaarden benadrukte hij het belang van een goede balans voor zowel ondernemers als topsporters.
Op 25 februari vond de maandelijkse bijeenkomst van MKB Rijnwaarden plaats in zalencentrum De Dijk in Pannerden. De bijeenkomsten van MKB Rijnwaarden staan in het teken van leren en verbindingen leggen.

Jochem Uytdehaage begon zijn lezing met de woorden: "als ik wist wat ik nu weet, dan was ik nog succesvoller geweest". Iets wat moeilijk te geloven is na al zijn overwinningen in 2004. Met concrete voorbeelden uit zijn eigen carrière gaf hij aan hoe belangrijk balans is en hoe dit ons energie level kan beïnvloeden. Hij sloot af met tips en trucs voor ondernemers om de juiste balans te behouden.

Tenslotte was er tijd om verbindingen te leggen en te netwerken. Tijdens de bijeenkomst was het DLHG goed zichtbaar en zijn er handboeken voor partners uitgedeeld.

Fotografie: PicturesbyGaab
Laatst aangepast opdonderdag, 05 maart 2015 14:02
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden