Workshopavond voor verenigingen helemaal goed!

Zevenaar – Op donderdag 15 oktober vond de workshopavond voor verenigingen plaats bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Deze avond wordt twee keer per jaar georganiseerd door de Liemers, helemaal goed! om verenigingen te inspireren, verbinden en ondersteunen. Ditmaal stond de avond in het thema van: 'Social, meer dan sociale media'.


Regio coördinator Erik ter Maaten, marketing manager Rick van Zadelhoff en online marketeer Gwendolyne Balk verwelkomden ruim 60 deelnemers bij binnenkomst met een kopje koffie. Rick opende de avond met een korte uitleg over de campagne de Liemers, helemaal goed! en hoe verenigingen de Liemers kunnen uitdragen.

Workshop
Tijdens de workshopavond van april kwam naar voren dat verenigingen uit de Liemers behoefte hebben aan het toepassen van social media voor hun vereniging. Sociale media is één van de belangrijkste online-tools ter promotie van een vereniging, sociale media stelt je namelijk in staat om op een eenvoudige manier te communiceren met je doelgroep.

Deelnemers konden kiezen voor een workshop voor starters of gevorderden. In de workshop voor starters nam Gwendolyne Balk de deelnemers mee in de wereld van Facebook, Instagram en Twitter. Peter Brinkman heeft deelnemers geïnformeerd over de diverse video mogelijkheden en hoe verenigingen dit kunnen toepassen in de communicatie richting hun doelgroep.

De sprekers gaven de deelnemers praktische tips & tricks over hoe 'social' kan worden toegepast voor de Liemerse vereniging. Na afloop reageerden de deelnemers van beide workshops positief over het programma. De komende tijd zal uitwijzen in hoeverre deze workshopavond georganiseerd door de Liemers, helemaal goed bijdraagt aan de social benadering van de diverse verenigingen uit de Liemers.

Noot voor de redactie: meer informatie over de campagne "de Liemers, helemaal goed!" wordt gegeven door Bastiaan Overeem, campagne coördinator de Liemers, helemaal goed! , tel. (0481) 366 250.

Afbeelding: Workshopavond de Liemers, helemaal goed!

Laatst aangepast opdonderdag, 22 oktober 2015 14:13
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden