Wie wint de Zevenaar Standwerkers trofee 2016?

Stichting Promotie Markt Zevenaar organiseert op vrijdag 13 mei voor de 8e keer een standwerkersconcours in het centrum van Zevenaar. Zo'n 20 standwerkers gaan strijden om de Zevenaar Standwerkers trofee. De toppers van de Nederlandse standwerkers zullen op originele en ludieke wijze hun producten aan de man of vrouw proberen te brengen.

Standwerkers presenteren vol overtuiging en met de nodige humor hun koopwaar aan het winkelend publiek. Of het nu gaat om een blikopener, zalfje, snoeischaar of een plunjezak met spek, de bezoekers worden enthousiast geïnformeerd en geamuseerd. De deelnemers praten én verkopen de sterren van de hemel, maar bovenal zorgen ze voor veel extra plezier op de markt.

Het Zevenaarse standwerkersconcours begint om 12.30 uur. Een deskundige jury beoordeelt de deelnemers op punten als welsprekendheid, overtuigingskracht en originaliteit. De prijsuitreiking is om ca 20.15 uur in het gemeentehuis aan de Kerkstraat. Het standwerkersconcours is tot stand gekomen in samenwerking met de Marktkooplieden Zevenaar, de Stichting Ondernemersfonds Zevenaar en de gemeente Zevenaar.
Laatst aangepast opdonderdag, 14 april 2016 12:55
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden