Vijfde editie B2B de Liemers zeer geslaagd

DUIVEN - Op dinsdag 19 april vond in de Kerstpakkettenlocatie van Makro Duiven de vijfde editie van B2B de Liemers plaats. De bedrijfshal was voor deze regionale zakelijke beurs omgetoverd tot een gevarieerd beursplein, waar meer dan 100 grote en kleine ondernemers zich aan elkaar en aan ruim 2.000 bezoekers presenteerden. De sponsoren en het beursbestuur zijn unaniem: deze succesvolle ondernemersbeurs krijgt een vervolg.

B2B de Liemers secretaris Anouk de Valois: "Deze beurseditie is geslaagd, omdat we echt met z'n allen de handen ineen hebben geslagen om onze regio te verbinden en te versterken. Daar mogen we trots op zijn. Ik ben superblij met het hoge aantal deelnemers en bezoekers. De animo voor alle programmaonderdelen was groot. Zo'n resultaat neerzetten met een groep ondernemers is denk ik uniek in de regio, of misschien zelfs wel in Nederland."

Ook Luuk Strijker, vestigingsmanager van gastheer Makro, is enthousiast: "Ik ben onder de indruk van de expertise en collegialiteit die tijdens deze editie van B2B de Liemers te zien waren. De beurs is voortreffelijk voorbereid door en met ondernemers; wat een sfeer en energie bracht dit met zich mee! Wij vonden het een eer ondernemend Liemers te mogen ontvangen. Dat ook alle burgemeesters aanwezig waren, geeft aan hoe belangrijk onze gemeentes samenwerken en netwerken vinden. Ik kijk persoonlijk al weer uit naar de 6e editie. Zo wordt de Liemers nog sterker en beter dan ze al is!"

Jan Ummenthum, directievoorzitter Rabobank Arnhem en Omstreken: "Ik kijk terug op een goede beurs waar veel nieuwe verbindingen zijn gelegd en bestaande zijn versterkt. Bij Rabobank Arnhem en Omstreken geloven we erin dat je samen meer bereikt dan alleen. En bij de B2B de Liemers beurs gebeurt dat in de praktijk. We zijn dan ook met trots hoofdsponsor."

Startende ondernemer Elise Lentjes van Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar organiseerde tijdens de beurs een debat over mantelzorg. Lentjes: "Het debat werd - boven onze verwachting - zeer goed bezocht. Hoe mooi is het, om samen met ondernemers uit je eigen regio, iets op te tuigen waarbij iedereen zijn eigen expertise kan laten zien. Fantastisch!"

Anouk de Valois: "Wie weet hebben we hier zelfs een nieuwe generatie enthousiast kunnen maken om te gaan ondernemen. Zo'n 30 leerlingen van Havo 4 hebben tijdens deze beurs namelijk ondernemers ondervraagd voor een schoolopdracht."

Fred Hakvoort van sponsor BKC Partner in groen en milieu vat alles tot besluit kort en krachtig samen: "Op naar de volgende editie!"

Laatst aangepast opmaandag, 25 april 2016 09:11
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden