Veel mensen uit Duiven op zoek naar € 250,- shoptegoed!

Shoptegoed Duiven
De tweede verstop actie in de Liemers heeft vrijdag 31 juli plaatsgevonden in Duiven. Om 11:00 uur werd de eerste aanwijzing op Facebook geplaatst over de locatie van het kistje met daarin € 250,- aan shoptegoed. Direct na deze aanwijzing begonnen mensen te zoeken naar het kistje. Uiteindelijk werd het kistje gevonden door Fleur en Serge!
Om te laten zien dat het 'helemaal goed!' shoppen is in de Liemers wordt deze zomer per Liemerse gemeente € 250,- aan shoptegoed verstopt vanuit de campagne de Liemers, helemaal goed! Wie het kistje vindt mag de € 250,- uitgeven bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij de Liemers, helemaal goed! Deze partners zijn te herkennen aan de rode smiley op de winkelruit.

De gelukkige winnaars waren Fleur en Serge die samen met vele anderen in Duiven op zoek was naar het kistje met daarin € 250,- aan shoptegoed. Na iets meer dan een uur zoeken in Duiven vonden Fleur en Serge het kistje gevonden bij de ingang van de Eshofpassage. Met dit shoptegoed hebben zij inkopen gedaan bij diverse ondernemers in Duiven. Zo kocht Fleur nieuwe winterschoenen, haalde Serge een nieuwe jas en namen ze diverse cadeautjes mee voor de kinderen.

Heb je in Duiven naar het kistje gezocht maar zijn je pogingen nog niet beloond? Weest gerust, de verstop actie gaat nog verder. Na Zevenaar en Duiven zijn de volgende winkelgebieden nog aan de beurt; Westervoort (28 augustus) en Tolkamer/Lobith (25 september). Wanneer u als ondernemer wilt meedoen aan deze actie, vergeet niet de rode smiley te plakken!
Laatst aangepast opwoensdag, 05 augustus 2015 08:47
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden