Succesvolle opkomst platformbijeenkomst vrijetijdseconomie!

Platformbijeenkomst vrijetijdseconomie
Rijnwaarden – Op donderdag 12 november vond de platformbijeenkomst vrijetijdseconomie voor ondernemers plaats bij Buitengoed Gelderse Waarden in Pannerden. Deze avond wordt twee keer per jaar georganiseerd door de Liemers, helemaal goed! om ondernemers te inspireren, verbinden en ondersteunen. Ditmaal stond de avond in het thema van de Duitse marktbewerking.

Campagne coördinator Bastiaan Overeem en regio coördinator Erik ter Maaten verwelkomden ruim 20 ondernemers bij Buitengoed Gelderse Waarden met een kopje koffie. Bastiaan Overeem opende de avond met een korte introductie van RBT KAN om vervolgens uitleg te geven aan de ondernemers over de Duitse markt.

Platformbijeenkomst vrijetijdseconomie
Tijdens de platformbijeenkomst vrijetijdseconomie van afgelopen maart kwam naar voren dat ondernemers uit de regio Liemers behoefte hebben aan kennis rondom de Duitse marktbewerking voor hun onderneming. Met jaarlijks ruim veertien miljoen Duitse toeristen die de weg naar Nederland vinden, vormt de Duitse markt een groot potentieel.

Campagne coördinator Bastiaan Overeem gaf de ondernemers praktische tips mee waarmee je als ondernemer rekening mee moet houden bij het bewerken van de Duitse markt. Na afloop reageerden de ondernemers van de platformbijeenkomst vrijetijdseconomie enthousiast over de gehele avond bij onlangs geopende locatie Buitengoed Gelderse Waarden. Daarbij informeerde gastvrouw Danny Hulshoff alle ondernemers over de plannen van Buitengoed Gelderse Waarden waarbij tevens ideeën werden uitgewisseld over de aanpak van de nieuwe locatie. De komende tijd zal uitwijzen in hoeverre de platformbijeenkomst vrijetijdseconomie heeft bijgedragen aan de Duitse marktbewerking van de ondernemers uit de Liemers.
Laatst aangepast opdinsdag, 17 november 2015 15:24
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden