Samen zetten we de Liemers op de kaart

Vanuit de regiomarketing campagne de Liemers, helemaal goed! wordt verder ingezet op de kracht van sociale media. Het platform dlhg.nl wordt goed bezocht en is sinds kort helemaal vernieuwd. Er is volop ruimte om samen de Liemers op de kaart te zetten door bijvoorbeeld het schrijven van een blog of door aan te haken als partner of ambassadeur.

"Om de Liemers écht op de kaart te zetten is van belang dat zoveel mogelijk mensen mee doen", vertelt Bastiaan Overeem, campagne coördinator van de Liemers, helemaal goed! "Wij hopen dat bewoners en ondernemers nog meer mee doen. Door zelf een blog te schrijven, door foto's te sturen naar de Facebookpagina of door te Twitteren over de Liemers en hierbij de hashtag #dlhg te gebruiken.

Bij berichten van landschappen, cultureel erfgoed, streekproducten en overnachtingsmogelijkheden in de Liemers is het aan te raden om in berichten #geldersestreken te gebruiken. Vanuit de nationale campagne 'Gelderland levert je mooie streken' zijn Facebook, Twitter en Instagram de platformen waarin Gelderland verder op de kaart wordt gezet. Via sociale media kunnen we dus samen laten zien dat het goed wonen, werken, leven en recreëren is in de Liemers."

Schrijf vandaag nog blog of deel iets via sociale media met #dlhg waarom het voor jou goed wonen, werken, leven en recreëren is in de Liemers.

Laatst aangepast opdinsdag, 09 december 2014 17:20
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden