Platformbijeenkomst vrijetijdseconomie de Liemers in het teken van praktische promotie!

Op maandag 25 april vond de platformbijeenkomst vrijetijdseconomie voor ondernemers uit de Liemers plaats bij Gasterij De Kommensaal in Lathum. Deze avond wordt twee keer per jaar georganiseerd door het Regionaal Bureau Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) om ondernemers te inspireren, verbinden en ondersteunen. Ditmaal stond de avond in het teken van praktische promotie middels social media.
Bastiaan Overeem, campagne coördinator, opende de avond met een update over de activiteiten die RBT KAN onderneemt om bezoek aan de regio te stimuleren. Een voorbeeld hiervan is het online trainingsplatform voor iedereen uit de gastvrijheidssector. Het trainingsplatform zorgt ervoor dat bijvoorbeeld receptionisten goed op de hoogte zijn van de regio en zo als ambassadeur op kunnen treden. Vervolgens brachten de wethouders van de gemeenten Duiven, Rijnwaarden en Zevenaar de bezoekers op de hoogte over de laatste ontwikkelingen rond vrijetijdseconomie.

Platformbijeenkomst vrijetijdseconomie
Sanne Bakker nam namens RBT KAN de ondernemers mee in de wereld van praktische promotie middels social media. Tijdens deze workshop informeerde Sanne de ondernemers over hoe zij social media kunnen inzetten om de betrokkenheid van hun achterban te vergroten. Na afloop beschikten de ondernemers over hands-on tips om direct aan de slag te gaan met hun social media.

De ondernemers reageerden enthousiast op de bijeenkomst. ''De inzet van social media heb ik altijd een beetje links laten liggen, met de tips van Sanne in mijn achterzak denk ik dat ik morgen toch eens goed ga kijken naar mijn Facebook''. De volgende bijeenkomst in het najaar zal in het teken staan van ontmoeten en verbinden middels speeddates. Op deze manier zorgt RBT KAN voor de onderlinge betrokkenheid en bekendheid van de diverse ondernemers uit de Liemers, samen zetten zij de Liemers op de kaart!

DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
next
prev

DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
next
prev

Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

 

Contact opnemenwe horen graag van je

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

Inloggen or Aanmelden