Ontmoeten in Zevenaar

Op 15 oktober vond de maandelijkse Open Coffee Zevenaar plaats. In Ondernemers Centrum de Pelikaan kwamen ongeveer 50 ondernemers bij elkaar om te netwerken en nieuwe verbindingen te leggen. Ditmaal was de Liemers, helemaal goed! aanwezig als spreker.

 

Elke derde woensdag van de maand vindt de Open Coffee Zevenaar plaats. De inloop start om 9 uur, daarna is er twee uur tijd voor ondernemers om op een informele manier kennis te maken met elkaar.

Om 10 uur heette organisator Rob Vermeulen de aanwezigen welkom en bedankte de sponsoren van de koffie, het gebak en de locatie. Tenslotte leidde hij de campagne de Liemers, helemaal goed! in. De Liemers, helemaal goed! heeft als doel om te 'inspireren, faciliteren en verbinden' en past daarom goed bij een bijeenkomst zoals de Open Coffee Zevenaar.

Laatst aangepast opmaandag, 20 oktober 2014 09:02
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden