Nieuw projectteam 'de Liemers helemaal goed!'

Ze komen alle drie uit de Liemers. Pablo van Dick, Pascal Lindeman en Sjoerd Geurts vormen vanaf 1 augustus het nieuwe projectteam 'de Liemers helemaal goed!' (DLHG). Met als doel de regiocampagne verder uit te rollen.

De campagne 'de Liemers, helemaal goed' is een initiatief van de Liemerse gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar met als doel meer bekendheid te geven aan alles wat de Liemers te bieden heeft. De campagne ging in 2012 van start en de eerste jaren heeft toeristenbureau RBT KAN het project gedragen. "Er is de eerste jaren veel gebeurd", zegt wethouder Arthur Boone van de gemeente Westervoort. "Toch willen we nu een volgende stap zetten. Met een projectteam van binnenuit. Dat de Liemers kent. Om de bewoners van binnenuit enthousiast te krijgen voor deze mooie regio. Wij denken dat Pascal, Pablo en Sjoerd de Liemers nieuwe impulsen kunnen geven."
Het nieuwe projectteam heeft de roots in de Liemers liggen. Pascal Lindeman (Blik op online) en Sjoerd Geurts (Geurts Media) zijn de initiatiefnemers van het succesvolle internetportaal Liemers Actueel. Net als Pablo van Dick kennen ze de weg in de Liemers. Of het nu gaat om bedrijven, overheden of verenigingen. "De Liemers heeft prachtige kernen met veel recreatiemogelijkheden, een actief verenigingsleven, volop bedrijvigheid en indrukwekkende evenementen", zegt Sjoerd Geurts. "Voeg dat samen en je krijgt een uniek gebied. De Liemers!"
"Wij zien kansen om de Liemers nog nadrukkelijker op de kaart te zetten en nieuwe verbindingen te leggen. Wij hebben zin in deze nieuwe uitdaging", aldus Pablo van Dick. Pascal Lindeman benadrukt dat het een campagne wordt van binnenuit. "Wij dagen iedereen uit om mee te denken, mee te doen en tips te geven. Samen staan we sterk in de Liemers."

Het projectteam DLHG is te bereiken via . Het projectteam wordt aangestuurd door de stuurgroep DLHG. Deze bestaat uit Arthur Boone (wethouder gemeente Westervoort), Sjef van Groningen (wethouder gemeente Duiven), Anja van Norel (wethouder gemeente Zevenaar), Jos Lamers (wethouder gemeente Rijnwaarden), Henk Dekker (voorzitter Lindus), Jan Ummenthum (directievoorzitter Rabobank Arnhem en Omstreken), Leon Lucas (voorzitter directie Candea College) en Bert Frölich (directeur Kunstwerk!/het Musiater).

Op de foto de stuurgroepleden en de nieuwe projectgroep. Vanaf rechts Arthur Boone (wethouder gemeente Westervoort, Leon Lucas ((voorzitter directie Candea College), Sjef van Groningen (wethouder gemeente Duiven), Bert Frölich (directeur Kunstwerk!/het Musiater), Henk Dekker (voorzitter Lindus), Pascal Lindeman (Blik op Online en projectgroep), Anja van Norel (wethouder gemeente Zevenaar), Sjoerd Geurts (Geurts Media en projectgroep) en Pablo van Dick (projectgroep).

DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
next
prev

DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
next
prev

Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

 

Contact opnemenwe horen graag van je

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

Inloggen or Aanmelden