Nieuw overstappunt voor fietsers en wandelaars in Lathum

Zaterdag 9 mei jongstleden heeft wethouder Anja van Norel van de gemeente Zevenaar het Toeristisch Overstappunt (TOP) Lathumse Hoek en het struinommetje IJssel geopend in Lathum. Een knooppunt voor fiets- en wandelliefhebbers in een de Liemers, helemaal goed! tintje.
Vanaf dit moment kunnen de fiets- en wandelliefhebbers terecht bij het TOP Lathumse Hoek om het prachtige rivierenlandschap van de regio Liemers te ontdekken. Een TOP is een knooppunt waar diverse bewegwijzerde fiets- en wandelroutes samenkomen. Door de goede bereikbaarheid en de aanwezigheid van voldoende parkeergelegenheid biedt het TOP het perfecte startpunt voor een dag fietsen of wandelen. Door de aanwezigheid van een markante obelisk gevuld met keien is het TOP Lathumse Hoek goed te herkennen.

Het TOP is tevens de start voor het struinommetje IJssel. Samen met de opening van het overstappunt opende de wethouder ook deze wandelroute. Het struinommetje is een wandelroute van circa 10 kilometer door de prachtige uiterwaarden van de IJssel en rond het recreatiegebied Rhederlaag.

Na de opening van het TOP werd de aanwezige pers uitgenodigd om samen met de wethouder het struinommetje IJssel te wandelen. Het nieuwe TOP bord is vormgegeven in DLHG stijl, want ook fietsen en wandelen is in de Liemers, helemaal goed!
Laatst aangepast opdinsdag, 26 mei 2015 14:33
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden