Liemerse Sportprijs op donderdag 13 december

De Liemerse Sportprijs staat weer op de agenda. Op donderdag 13 december worden Liemerse sporters in het zonnetje gezet in de Ogtent in Duiven. Dit gebeurt tijdens een speciaal gala waar ook bekende Liemerse sporters hun medewerking aan verlenen.

In een wat verder verleden werd de Liemerse Sportprijs georganiseerd door de aan voetbalclub DCS verbonden businessclub. Drie Liemerse gemeenten blazen de prijs samen met De Liemers Helemaal Goed nieuw leven in. Op de foto de organiserende commissie. Er wordt nauw samengewerkt met de sportredactie van dagblad De Gelderlander, het Candea College en het Liemers College.

Binnenkort kan er worden genomineerd. Sporters uit de gemeenten Duiven, Westervoort, Zevenaar en Doesburg en de plaatsen (Didam, Loil en Nieuw-Dijk) komen in aanmerking voor een prijs. Deze keuze is gemaakt op basis van het verspreidingsgebied van de Liemerse sporteditie van De Gelderlander.
Op dit moment is de commissie druk bezig met het werven van sponsors. Geïnteresseerd: mail ons via .

Laatst aangepast opvrijdag, 21 september 2018 14:57
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden