Kom naar de Kermis in Zevenaar!

De kermis in Zevenaar is een groot festijn. Ieder jaar in het eerste weekend van juli vindt in Zevenaar de kermis annex schuttersfeest plaats. Dit jaar is dat van 4 juli tot en met 8 juli. De kermis bestaat uit circa 30 attracties en kramen, geschikt voor jong en oud. Dit jaar zijn er twee nieuwe attracties aanwezig op de kermis, namelijk de Hangover en de Crashtest. Deze attracties zijn voor de avontuurlijke kermisbezoeker zeker de moeite waard.

De Liemers kent een bruisend verenigingsleven en van daaruit is er tal van unieke evenementen ontstaan. Zo heeft ieder dorp een kermis annex schuttersfeest. Dat is in de Liemers een festijn dat dagenlang voortduurt. Het is vooral leuk om de schutterstraditities eens te aanschouwen. Optochten door het dorp, bielemannen die barricades moeten opruimen en prachtige schuttersbogen, die de buurtschappen sieren. Het is genieten van deze mooie tradities.

Activiteiten

De activiteiten die rondom de kermis worden georganiseerd zijn:
- Vrijdag 4 juli om 17.00 uur: de openingsact. Een meet & greet met Dora the Explorer: Samen met Dora op de foto, leuk voor de allerkleinsten.
- Maandag 7 juli om 20.30 uur: de trekking van de kermisloterij waarbij bezoekers kans maken op grote prijzen. De loten kunnen op de dagen ervoor verkregen worden bij de kermisattracties.
- Dinsdag 8 juli om 23.00 uur: afsluiting met spectaculaire vuurwerkshow.

Kortingsbonnen flyer

Dit jaar is er een kortingsbonnenflyer uitgegeven waardoor bezoekers op vrijdag 4 juli met korting een ritje kunnen maken in één van de tien deelnemende attracties! Deze kortingsbonnenflyer wordt in de week voor de kermis huis-aan-huis verspreid.

kortingsbon kermis2Download hier de kortingsbonnenflyer!

Laatst aangepast opmaandag, 16 juni 2014 11:08
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden