Jos Lamers ere-ambassadeur van De Liemers Helemaal Goed

Jos Lamers is tijdens zijn afscheid als wethouder van de gemeente Rijnwaarden benoemd tot ere-ambassadeur van de campagne De Liemers Helemaal Goed. Hij ontving uit handen van de projectgroep en stuurgroep een bijbehorende plaquette.
Met de fusie van de gemeente Rijnwaarden en de gemeente Zevenaar heeft Jos besloten geen nieuwe termijn te ambiëren als wethouder. Hij ontpopte zich gedurende zijn wethouderschap als een groot ambassadeur voor regio De Liemers. Zo was hij een van de drijvende krachten achter de campagne De Liemers Helemaal Goed (DLHG), die als doel heeft de regio op de kaart te zetten.
Tijdens een drukbezochte receptie, waarin er afscheid werd genomen van het hele college van B&W van Rijnwaarden, werd er door collega-wethouder Arthur Boone van de gemeente Wethouder kort stilgestaan bij de inzet van Jos Lamers voor De Liemers Helemaal Goed. Jos Lamers is na Anja van Norel (oud-wethouder gemeente Zevenaar) de tweede persoon die zich ere-ambassadeur van De Liemers Helemaal Goed mag noemen.
Op de foto vanaf links Anja van Norel (oud-wethouder gemeente Zevenaar), Sjef van Groningen (wethouder gemeente Duiven en stuurgroep DLHG), Jos Lamers, Arthur Boone (wethouder gemeente Westervoort en stuurgroep DLHG), Pablo van Dick, Pascal Lindeman (beiden projectgroep DLHG).

DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
next
prev

DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
next
prev

Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

 

Contact opnemenwe horen graag van je

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

Inloggen or Aanmelden