Geslaagde bijeenkomst MKB Rijnwaarden

Op 27 augustus 2014 werd in Stadsbrouwerij Wittenburg een bijeenkomst van MKB Rijnwaarden gehouden. Naast een bierproeverij was er ook aandacht voor de campagne de Liemers, helemaal goed! en een aantal actuele stellingen m.b.t. het economische belang van de regio.

De avond werd afgetrapt door de eigenaren van de brouwerij. Zij vertelden over hoe de stadsbrouwerij haar plek heeft gevonden op het landgoed Sevenear, het verhaal werd versterkt door het proeven van een aantal bieren. De proeverij eindigde met een uitleg over de vier basis ingrediënten voor het brouwen en een rondleiding door de brouwerij.

Na de proeverij en rondleiding werd de dialoog aangegaan met twee actuele stellingen; "hoe kunnen hobbyprojecten bijdragen aan de economie" en "hoe kan een dergelijk project het bedrijfsleven versterken v.v.". Actuele initiatieven en ontwikkelingen in de regio kwamen hierbij aan de orde. Geconcludeerd werd dat samenwerking en transparantie erg belangrijk is. Met positieve energie kom je vooruit in de regio.

Laatst aangepast opdonderdag, 28 augustus 2014 16:56
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden