Feestmaand shoptegoed!

Wat is er nu leuker dan shoppen? Niet veel dingen kunnen daar aan tippen... Vooral niet als je in deze feestmaand gratis je winkelmandje kunt vullen! Wij van de Liemers, helemaal goed! mogen maar liefst vier keer €100,- euro shoptegoed weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken op deze fantastische prijs?

1) Maak een ludieke foto voor de winkel waar jij het shoptegoed wilt besteden. LET OP! De rode smiley (logo de Liemers, helemaal goed!) dient op de foto zichtbaar te zijn;
2) Upload jouw foto onder de Facebook aankondiging (zie Facebook.com/regiodeLiemers);
3) De foto met het meeste aantal likes wint €100,- shoptegoed, dus roep al jouw familie en vrienden op om jouw foto te liken!

Het eerste moment waarop je foto's kunt insturen is van 8 tot 13 december voor de gemeente Zevenaar. Daarna zijn de andere winkelgebieden aan de beurt; Rijnwaarden (11 tot 15 december), Westervoort (15 tot 20 december) en Duiven (18 tot 23 december). Hou onze Facebook pagina in de gaten voor alle actuele informatie!
Laatst aangepast opdinsdag, 08 december 2015 13:30
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden