Derde keer De Liemers, helemaal goed! in de brievenbus

Vanaf afgelopen maandag is 'de Liemers, helemaal goed!' krant weer verspreid in de regio. Middels de regiomarketingcampagne van de Liemers informeren wij alle inwoners omtrent het laatste nieuws.

De krant is ingedeeld aan de hand van vier domeinen; wonen, werken, leven en recreëren. Per domein is er aandacht voor Liemerse verhalen, tips en nieuws. Verder heeft HOPE XXL, een jongereninitiatief dat streeft naar een betere samenleving, een aantal pagina's gevuld met daarin o.a. het Liemers Protocol.

De productie en verspreiding van de krant is samen gedaan met ETT Media en Skitter. De krant is ook te lezen via ThemaNieuws.nl, klik hier! Deze online versie van de krant maakt het mogelijk de berichten via Social Media te delen en linkt door naar interessante websites.
Laatst aangepast opdonderdag, 10 december 2015 12:49
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden