Breng de geschiedenis van de Liemers tot leven met nieuwe vlog

Kunstwerk! Liemers Museum doet fantastisch werk. De geschiedenis van de Liemers wordt nauwgezet gedocumenteerd. Bijzonder fotomateriaal gaat de archieven in, historische documenten worden geconserveerd en oude stukken gaan het depot in.

Dit gebeurt veelal met vrijwilligers. De Liemers Helemaal Goed wil de Liemers laten meegenieten van dit bijzondere historische materiaal. Want om je eigen gebied te kennen, moet je ook wat weten van je eigen roots. Daarom gaan we nu een stukje van de geschiedenis van de Liemers in hapklare brokken uitdragen. Met steun van de Rabobank en in samenwerking met Kunstwerk! Liemers Museum maken we maandelijks een vlog vanuit het depot van het Liemers Museum en een kort artikel over bijzonder persoon of gebouw uit de Liemers.

Alles is online te vinden op ons eigen Youtube kanaal.

 

 

Laatst aangepast opwoensdag, 06 december 2017 14:07
 • Deel artikel met je vrienden

 • Media

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden