De spaghetti op het bord recht leggen…

Voor mij is het nieuw, maar eigenlijk ook niet. Als ex-voorzitter van een actieve vereniging in de Liemers en organisator van diverse evenementen ben ik iemand die ook in het verleden al vaak nieuwe contacten legde. Maar het voelt nu toch anders. Als lid van het projectteam De Liemers Helemaal Goed voer ik allemaal nieuwe gesprekken en word ik écht uitgedaagd om mijn netwerk in te zetten. De Liemers leeft voor mij als nooit te voren, en dat terwijl we als projectteam nog maar iets meer dan twee maanden actief zijn.


Er komt van alles op ons af en veel beslissingen moeten snel genomen worden. We vergaderen op dit moment nog wekelijks, de taakverdeling gaat eigenlijk vanzelf zonder al te veel communicatie. Maar we zijn nog wel zoekende, wat past bij óns en wat niet?

Ons doel is om de regio te promoten. We willen dit doen door verbindingen te leggen tussen mensen, bedrijven en organisaties binnen de segmenten wonen, werken, leven en recreëren in de Liemers. Er zijn enorm veel initiatieven met nagenoeg dezelfde visie. Wat zou het mooi zijn als we meer overzicht, maar ook meer samenwerking binnen de Liemerse initiatieven zouden kunnen creëren. Het mooiste feit is dat alle initiatieven Liemersbreed denken. Verder dan de (dorps)kern waar men zelf woont. Daar begint het mee. De Liemers heeft het, en daar moeten we allemaal trots op worden. Iedereen die met bezieling iets organiseert binnen de Liemers zou naar mijn mening meer Liemersbreed de samenwerking moeten opzoeken. Mijn grootste doel is dan ook om op korte termijn meer overzicht te scheppen in de diverse initiatieven en deze met elkaar in contact te laten brengen. Laten we zeggen: 'ik wil de spaghetti op het bord recht leggen'. Samen zijn we sterker, samen maken we de Liemers helemaal goed!

Pablo van Dick,
Projectteam De Liemers Helemaal Goed!
Laatst aangepast opwoensdag, 19 oktober 2016 14:47
 • Deel artikel met je vrienden

 • Meer in deze categorie:
  « ‘En RTL4 komt ook langs’
  De Liemers, helemaal goed!

  Websitebeheerder van het platform deLiemershelemaal goed.nl

  Meer in deze categorie: « ‘En RTL4 komt ook langs’

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden