Anja van Norel ere-ambassadeur DLHG!

Anja van Norel is tijdens haar afscheid als wethouder van de gemeente Zevenaar benoemd tot ere-ambassadeur van de campagne De Liemers Helemaal Goed. Ze ontving uit handen van de projectgroep en stuurgroep een bijbehorende plaquette.

 

Anja van Norel was negentien jaar actief als wethouder van achtereenvolgens de gemeente Angerlo en Zevenaar. Ze ontpopte zich - zoals ze het zelf omschreef - als een wethouder met een groot hart voor de gemeente Zevenaar, maar ook voor de hele Liemers. Anja van Norel was een van de drijvende krachten achter de regiocampagne De Liemers Helemaal Goed. Met als doel de regio op de kaart te zetten. Ze toonde zich trots wat er allemaal al was bereikt. Tijdens een drukbezochte receptie werd Anja van Norel door meerdere mensen toegesproken. Ook door wethouder Arthur Boone van de gemeente Westervoort. Samen Anja van Norel, Sjef van Groningen (wethouder Duiven) en Jos Lamers (wethouder Rijnwaarden) vormden deze enthousiaste 'Liemerianen' binnen de stuurgroep De Liemers Helemaal Goed de 'Liemerse bende van vier' zoals Arthur Boone het humoristisch schetste.

Uiteindelijk viel Anja van Norel een primeur ten deel. Anja van Norel is de eerste ere-ambassadeur van De Liemers Helemaal Goed. Ze ontving een mand met - hoe kan het ook anders - streekproducten en een fraaie plaquette uit handen van enkele stuurgroepleden en de projectgroep.

Op de foto vanaf links Arthur Boone (stuurgroep DLHG), Pablo van Dick, Pascal Lindeman (beiden projectgroep DLHG), Jos Lamers (stuurgroep DLHG), Anja van Norel, Bert Frölich (stuurgroep DLHG) en Sjoerd Geurts (projectgroep DLHG).
<em>Foto is gemaakt door Antoinette Evers-Bon</em>
Laatst aangepast opwoensdag, 24 mei 2017 09:40
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden