Passie voor samenleven

In de Liemers werken we aan Leefbaarheid. Onder de titel Passie voor SamenLeven zetten we samen activiteiten voor en met elkaar op.

Onze eerstvolgende activiteit is ’t Liemers diner. Schuif aan en vind jouw match! Op woensdag 15 mei organiseren de Leefbaarheidsalliantie Gelderland, de HAN, de Gelderse Sportfederatie, Atletiekvereniging de Liemers en het Liemerse Leefbaarheidsprogramma ’t Liemers diner. Ook Hope XXL en DLHG dragen hun steentje bij! Tijdens een lekkere maaltijd kan je in gesprek met medebewoners, diverse organisaties en de gemeente zelf. Bespreek dat goede idee waar je al tijden mee rond loopt of denk mee met het plan van een ander: samen maken we de Liemers nog mooier!

Kom op 15 mei om 18 uur lekker eten bij de Atletiekvereniging de Liemers en neem gerust je buren mee!

Aanmelden kan via of via WhatsApp naar 06 13 48 84 72. Geef je naam door, wie je mee neemt en wat eventueel je vraag/idee/aanbod is.

Woensdag 15 mei
18.00 uur
Heerenmäten 4, Zevenaar

Laatst aangepast opmaandag, 29 april 2019 21:14
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden