Sub Aqua Libera

Op 17 juni 2014 werd de ambassadeursprijs voor verenigingen uitgereikt. De vereniging die de campagne op de meest ludieke wijze kon uiten maakte kans op een bijdrage in de clubkas. De bedragen varieerden van €100,- voor de derde plaats tot €500,- voor de eerste plaats. De Original Liemers Musikanten werden derde gevolgd door het schuttersgilde St. Jan. Duikteam Sub Aqua Libera ging er vandoor met het goud.


Duikteam SAL heeft het hele jaar door het logo op verschillende manieren gepromoot. Zo werd het logo onderwater in het zwembad gefotografeerd, stond het met een beachflag in het water tijdens de opening van het buitenduikseizoen en was het terug te vinden tijdens de receptie en feestavond in het kader van het 40 jarig jubileum van de club. Doorslaggevend was dat het logo nu ook onder water is terug te vinden in de prachtige natuur van de Liemers. Het logo is geplaatst op een paddenstoel en werd enkele maanden geleden met haar eerste bewoner op zeven meter diepte vastgelegd.

Laatst aangepast opmaandag, 15 december 2014 14:25
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden