Rabo IJsbaan Duiven

Van 5 december 2014 tot en met 4 januari 2015 was de Rabo IJsbaan in Duiven weer geopend. De Rabo IJsbaan werd georganiseerd door de Stichting Winterevenementen Duiven. SWD is een non-profit organisatie en eventuele opbrengsten uit de activiteiten komen volledig ten gunste van goede doelen.


Door de krachten te bundelen hebben SWD en de Liemers helemaal goed! samen meer dan 25.000 mensen bereikt via de
Facebookpagina van regio de Liemers. Er zijn in totaal vier 'lucky Mondays' georganiseerd waarbij deelnemers van de actie vrijkaarten en schaatsabonnementen konden winnen. Daarnaast stond de Facebookpagina van de regio de Liemers in het teken van de IJsbaan met een passende omslag foto en een speciaal tabblad voor de ijsbaan met alle informatie.


Naast de activiteiten op Facebook zijn er ook een aantal Twitterberichten en artikelen op het platform dlhg.nl gewijd aan de ijsbaan. In ruil daarvoor kwam DLHG op verschillende plekken naar voren op de ijsbaan. Zo hing er een vlag, lagen er tapijttegels en hadden verschillende vrijwilligers een fleece trui met het logo erop geborduurd.

Laatst aangepast opdonderdag, 08 januari 2015 10:49
 • Deel artikel met je vrienden

 • Meer in deze categorie:
  « NUenZO   |   Wima Freshfood »
  Meer in deze categorie: « NUenZO Wima Freshfood »

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden