NUenZO

De nieuwe app en magazine NUenZO hebben een rood tintje. Op verschillende plekken komt het rode logo van de Liemers, helemaal goed! terug op de app en de glossy die vier keer per jaar uitkomt.

NUenZO is de Liemers in je broekzak. Via de app kan iedereen de ondernemers in de buurt vinden. Voor de ondernemers is er ruimte om te laten zien wat zij willen zeggen. Daarnaast verschijnt er een seizoensgebonden magazine. Hierin staan verschillende interviews en columns over alles wat de Liemers te bieden heeft.

NUenZO draagt de Liemers, helemaal goed! prominent uit op de voorkant van het magazine. Daarnaast komt het logo op ludieke wijze terug op de kerstpagina en is er een redactioneel stuk gewijd aan de campagne. Tenslotte is het logo verwerkt in de applicatie.

Ook de Liemers in je broekzak? Download hier de app.

Laatst aangepast opmaandag, 15 december 2014 14:21
 • Deel artikel met je vrienden

 • Meer in deze categorie:
  « Muziekstad Zevenaar   |   Rabo IJsbaan Duiven »

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden