Dreamfields 2013

Zaterdag 29 juni jongstleden vond Dreamfields plaats aan recreatiegebied Rhederlaag bij Lathum in de gemeente Zevenaar. Dit dancefestival van organisator The Matrixx is in drie jaar uitgegroeid tot een prachtig evenement voor 20.000 mensen. In samenwerking met The Matrixx zijn vanuit de campagne de Liemers, helemaal goed! een aantal vormen van cobranding ontstaan. Dit is het koppelen van verschillende merken aan elkaar om zo een grotere slagkracht te kunnen maken en schaalvergroting te realiseren tegen relatief lage kosten.  

Enkele dagen nadat het festival uitverkocht is geraakt is er een zogenaamde 'like & share' actie geweest op Facebook waarbij er een VIP-Threatment werd verloot onder de volgers van Dreamfields op Facebook. Deelnemers konden VIP kaarten met munten voor eten en drinken winnen en kregen bovendien een hotelovernachting aangeboden bij Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12

Deze actie heeft ontzettend veel aandacht opgeleverd voor de Liemers. Binnen 48 uur was het bericht op Facebook ruim 1.500 keer 'leuk bevonden' en ruim 700 keer gedeeld. Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12 heeft het aantal volgers op Facebook met circa 1.100 personen zien stijgen. Uiteindelijk is dit bericht door ruim 85.000 mensen gezien.

Tijdens het festival zelf zijn 10.000 stickers uitgedeeld, zie de afbeelding hierboven. Ontzettend veel bezoekers hebben dit als positief ervaren, gezien de buzz die eromheen hing onder andere op de sociale media. Uiteraard hingen er ook banieren op het festival en de organisatie heeft het logo opgenomen op de timetable waar de tijden van alle artiesten op gecommuniceerd werden.

 

 

Laatst aangepast opmaandag, 15 december 2014 14:31
 • Deel artikel met je vrienden

 • DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden