Bordbusters BIZZNIZZ-NOT-AS-USUAL

In het voorjaar van 2014 is er vanuit de campagne flink geïnvesteerd bij bedrijven om het ondernemende karakter van de Liemers beter tot haar recht te laten komen. Middels grote spandoeken/bordbusters aan de zijkant van bedrijfspanden wordt er een inzicht gegeven in de gang van zaken binnen. Overal waar een bordbuster hangt wordt dus vooruitstrevend gewerkt!


Bij BKC Zevenaar, Ross advocaten, Rabobank de Liemers, Hotel Duiven en Jazo Zevenaar zijn de bordbusters gerealiseerd. Deze bordbusters geven de werkwijze of een deel daarvan weer. Bezoekers/voorbijgangers kunnen voordat zij binnen geweest zijn zien wat voor bedrijf het is en waar het voor staat. Streekproducten, gastvrijheid, werknemers en werkzaamheden worden afgebeeld op de verschillende bordbusters.

Daarnaast wordt de link gelegd met de website BIZZNIZZ-NOT-AS-USUAL.COM, de website voor ondernemend de Liemers. Hier wordt middels blogs verteld door ondernemers waarom het goed ondernemen is in de Liemers. Een bron van inspiratie voor ideeën en samenwerkingsverbanden in de toekomst.

Bent u ondernemer in de Liemers en doet u aan BIZZNIZZ-NOT-AS-USUAL, meld u aan als blogger of stuur een mail naar en schrijf er een blog over uw bedrijf in de Liemers.

Laatst aangepast opdonderdag, 15 januari 2015 10:05
 • Deel artikel met je vrienden

 • Meer in deze categorie:
  « Sub Aqua Libera   |   B2B de Liemers »
  Meer in deze categorie: « Sub Aqua Libera B2B de Liemers »

  DLHG op Facebook

  1. DLHG Posts
  2. DLHG Comments
  next
  prev

  DLHG op Twitter

  1. @regiodeliemers
  2. #DLHG
  next
  prev

  Meld je aan voor de Nieuwsbriefen blijf eenvoudig op de hoogte

  Enkele malen per jaar versturen we een nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen over de campagne de Liemers, helemaal goed!

  Volg de Liemers ook op Social Mediavoor de laatste nieuwtjes

  Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan je de Liemers, helemaal goed! ook via je favoriete social media volgen.

   

  Contact opnemenwe horen graag van je

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je per mail contact  opnemen. We helpen je dan graag verder!

  Inloggen or Aanmelden